0

Tillägg (plugins)

I er Wordpress installation skickar vi oftast med våra utvalda tillägg som vi tror ni kan ha nytta utav. Dessa är för er gratis och garanterade att de fungerar med den version vi har installerat. Att lägga till, ta bort eller redigera tillägg görs på egen risk och vi tar inte på något sätt ansvar för ändringar som görs här.

 

Screen_Shot_2013-12-18_at_10.01.44.png

 

Ni kommer åt "Tillägg" genom att i vänstermenyn klicka på "Tillägg".

 

Tillägg utvidgar och utvecklar WordPress funktioner. När ett tillägg är installerat kan du aktivera eller inaktivera det här.

Du hittar ytterligare tillägg för din webbplats med hjälp av tilläggsinstalleraren eller genom att bläddra itilläggskatalogen på WordPress.org direkt och installera nya tillägg manuellt. Att manuellt installera ett tillägg så behöver du generellt bara ladda upp tilläggsfilerna i din /wp-content/plugins-mapp. När ett tillägg är installerat kan du aktivera det här.

 

För det mesta så fungerar tillägg bra med WordPress och andra tillägg. Ibland kan det dock vara så att ett tillägg kan störa ett annat tillägg och skapa kompabilitetsproblem. Om din webbplats börjar bete sig märkligt, så kan just detta vara problemet. Försök att inaktivera alla dina tillägg och återaktivera dem i olika kombinationer tills du isolerar vilka tillägg som orsakar problemen.

0 kommentarer

Du måste logga in om du vill lämna en kommentar.