Search/Instruktioner, manualer, FAQ/Webbhotell

Nedgradering Internet Explorer 10/11

Fredrik Bengtsson
posted this on June 13, 2013 16:54

Denna guide gäller för Windows 7 . Det är inte möjligt att avinstallera Internet Explorer 10 eller Internet Explorer 11 på detta vis för Windows 8.

• Klicka på Kontrollpanelen under Start-menyn.
  • Välj Program och funktioner.
  • Klicka på "Visa installerade uppdateringar" i fältet till vänster.
  • Sök efter "explorer" i sökfältet uppe till höger.
  • Markera "Windows Internet Explorer 10" eller "Windows Internet Explorer 11" och tryck på knappen Avinstallera.
  • Tryck "Ja" för att fortsätta med installationen.
  • Internet Explorer 10 eller Internet Explorer 11 avinstalleras.
  • När avinstallationen är avslutad behöver Windows startas om.
  • När datorn har startat igen återfinns din tidigare version av Internet Explorer på datorn.